Realizare ștanțe

Ștanțele și matrițele noastre îndeplinesc cele mai riguroase cerințe pentru producția de serie în diferite industrii, când vine vorba despre precizie dimensională și productivitate. 

Realizare ștanțe

Acestea sunt susținute de utilajele de ultimă generație și de angajații noștri foarte experimentați, bine pregătiți în acest domeniu. Centrele de procesare și atelierul intern garantează producția precisă și eficientă a ștanțelor și componentelor acestora.

În faza de testare, identificăm toate zonele critice ale ștanței și componentelor acesteia și le eliminăm în mod sistematic și eficient. Ulterior, în strânsă coordonare cu dvs. și cu proiectanții noștri, instalăm ștanțele pe liniile noastre de presă și testăm calitatea produsului finit.

Când vine vorba despre asigurarea calității în procesele noastre de producție nu facem compromisuri. Inspecția componentelor este o funcție prioritară. Cu tehnologia de măsurare de ultimă generație, monitorizăm și optimizăm toate produsele și procesele de producție, aceasta fiind singura modalitate de a vă satisface cerințele pentru o calitate constantă.